Ara

Uzmanlar, evde çocukların internet üzerinde geçirecekleri zamanın artacak olması sebebiyle internet güvenliği, siber saldırılardan ve internet tehditlerinden korunmak için bazı tüyolar verdi.

Hem ebeveynler hem de çocuklar için güvenlik zafiyetine yol açmayacak güçlü şifre ve güvenli internet kullanımı için neler yapılması gerekiyor?

Okulumuz Bilinçli ve Güvenli İnternetin kullanılması noktasında çalışıyor.

Güvenli İnternetin kullanımı ile ilgili broşürlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

e Güvenlik Önlemleri Kapsamında Okulumuz panoları güncellendi.

Kovid-19 virüsü sebebiyle dijital dönüşüm yaşadığımız bu süreçte dijital okul çağı çocukları için de olağanüstü imkanlar ve fırsatlar sunuyor. Çocuklar da internet ortamının sağladıklarıyla bilgiye, eğlenceli oyunlara ve benzeri etkinliklere kolayca ve hızlıca erişim sağlayabiliyorlar. Ancak, digital teknolojilerin sağladığı bu harika imkanların yanında, çocuğun zihinsel, ruhsal ve fiziksel saldırılarla, tuzaklarla karşılaşması tehlikesinin varlığı da hafife alınamaz bir gerçekliktir.