Türkan Dereli İlkokulu

Adres
Serdar Mahallesi İstanbul Karayolu Caddesi No61 İSU Genel Müdürlük Yanı İzmit / KOCAELİ
Vizyon
Sorumluluklarının bilincinde olan, üreten, kendine güvenen, mutlu bir gelecek için hedef koyan ve hedefleri için çaba sarf eden, çevreci bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimize; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş eğitim anlayışlarına uygun bir eğitim ortamında zihinsel, duygusal, bedebsel potansiyellerini kullanabilecekleri eğitim hizmeti sunmaktır.
Başarılar
OKULUMUZ 2006´DA EĞİTİM ÖĞRETİM HAYATINA BAŞLAYAN BİR KURUM OLMASINA RAĞMEN OKS VE SBS´DE DEVLET OKULLARI ARASINDA İLİMİZ SIRALAMASINDA İLK 10,İLÇEMİZ SIRALAMASINDA İLK 5 ARASINDA YER ALMIŞTIR.UYGULANAN PROJELERLE "EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER"ETKİNLİĞİNE KATILMAKTADIR.OKULUMUZ BEYAZ BAYRAK SAHİBİ VE TRAFİK OKULU´DUR.
ŞEHİR İÇİ ULAŞIM
OKULUMUZ BÜNYESİNDE SERVİS HİZMETİ YOKTUR.
SERDAR MAHALLESİ İSTANBULKARAYOLU CADDESİ NO:61 İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YANI
İZMİT İLÇE MERKEZİ
Sportif Etkinlikler
OKUL SPORLARI KAPSAMINDA SATRANÇ, JİMNASTİK, BASKETBOL VE MASA TENİSİ DERSLERİ VARDIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
OKULUMUZDA ERSMUS+ PROJELERİ İLE YURTDIŞI OKULLAR İLE BİRLİKTE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ PROJELERİMİZ VARDIR.